Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти педагогічного університету завітали до Зарічного райсуду м. Суми

06 грудня 2017, 10:51

05 грудня 2017 року до Зарічного районного суду м. Суми завітали студенти історичного факультету Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Юнаки та дівчата були присутні у двох судових засіданнях під час розгляду наступних справ:

  • за адміністративним позовом громадянина Ч. до виконавчого комітету Сумської міської ради про визнання протиправними та скасування рішень виконавчого комітету Сумської міської ради № № 368, 370, 373, 366 від 18 липня 2017 року. Головуючий суддя Бурда Б.В.;
  • кримінального провадження за обвинуваченням громадян Б. та Б. у вчиненні грабежу. Головуючий суддя Мальована-Когер В.В.

По закінченню слухання справи зі студентами спілкувалася суддя Вікторія Мальована-Когер. Крім відповідей на поставлені запитання, вона також розповідала присутнім про особливості досудового розслідування та судового провадження; поняття змагальності сторін; на конкретному прикладі пояснила що таке допустимі та недопустимі докази у кримінальному провадженні.

Із задоволенням студенти фотографувалися у залах судового засідання.

Залишаючи стіни будівлі суду, студенти подякували за цікаву лекцію та можливість відвідати судові засідання!

Сподіваємося, що час, проведений в Зарічному районному суді м. Суми, сприятиме формуванню поваги до суду та підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.

Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.

 

За повідомленням прес-служби суду