Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області скасував ухвалу суду першої інстанції щодо директора дитячого табору «Вікторія»

30 листопада 2017, 17:23

Сьогодні колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянута апеляційна скарга заступника начальника відділу прокуратури Одеської області Хорсуненка О.В. на ухвалу слідчого судді Приморського районного  суду м. Одеси від 14 листопада 2017 року про продовження підозрюваному Саркісяну П.А. запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 днів із визначенням застави у розмірі 80 (вісімдесяти) розмірів мінімальної заробітної плати, що становить 1280000 грн.

Нагадаємо, що Саркісян П.А., якій займав посаду директора дитячого табору «Вікторія», підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України, а саме в порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, загибель людей та майнову шкоду в великому розмірі або інші тяжкі наслідки. 

В апеляційний скарзі прокурор наполягав на скасуванні ухвали слідчого судді місцевого суду в частині визначення застави та обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.

За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга прокурора задоволена частково, ухвала слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 14 листопада 2017 року скасована та ухвалена нова, якою клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному Саркісяну П.А. задоволено частково, строк тримання під вартою підозрюваного Саркісяна П.А. продовжений на 47 днів, тобто до 15 січня 2018 року, без визначення застави.

         За повідомленням прес-служби суду