Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу про викрадення значного обсягу нафти з НГВУ «Охтирканафтогаз» ПАТ «Укрнафта» передано до Охтирського міськрайонного суду Сумської області

29 листопада 2017, 18:16

28 листопада 2017 року до Охтирського міськрайонного суду Сумської області надійшло кримінальне провадження відносно Особи-1, Особи-2, Особи-3, Особи-4, дії яких кваліфіковано за ч. 5 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах організованої групою), Особи-5, Особи-6, дії яких кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб та у великих розмірах).

Інформаційно: дані особи обвинувачуються у тому, що, використовуючи спеціальне обладнання для незаконного відбору суміші та транспортні засоби з прихованими саморобними металевими ємностями, шляхом врізки у нафторпровід НГВУ «Охтирканафтогаз» ПАТ «Укрнафта» відкачували нафтопродукти для подальшої їх реалізації.

Відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду для розгляду цієї справи автоматичним розподілом визначено колегію суддів у складі головуючого судді Ільченко В.М. та суддів Плотникової Н.Б. та Сидоренко Р.В.

30 листопада 2017 року о 15:00 відбудеться підготовче судове засідання по справі.

 

За повідомленням прес-служби суду