Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Дубровицькому райсуді Рівненської області було проведено "День відкритих дверей"

29 листопада 2017, 17:33

   На виконання плану заходів проведення «Дня відкритих дверей» 28 листопада 2017 року в Дубровицькому районному суді Рівненської області  було проведено День відкритих дверей. 

   У даному заході прийняли участь учні 8-го класу Колківського НВК.

   Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, екскурсію приміщенням суду: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, стендів з додатковою інформацією та участь у судовому засіданні по модельній судовій справі.

   Розпочинаючи даний захід, керівник апарату суду Мазур Л.Л. коротко ознайомив учасників заходу з діяльністю суду,  про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи в комп’ютерній програмі «Д-3», порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково-статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень.

   Про емоційне забарвлення судових буднів розповіла суддя Оборонова І.В. У ході зустрічі суддя розповіла школярам про вагомість і складність роботи судової системи. Зокрема, вона зосередила увагу на нормах КУпАП, на нормах кримінального законодавства та важливості правильного його застосування.

   З метою вдосконалення правової свідомості, було забезпечено присутність учнів у судовому засіданні під час розгляду модельної справи про адміністративне правопорушення, проведення якого було підготовлено з участь працівників апарату суд

 

   З метою вдосконалення правової свідомості, було забезпечено присутність учнів у судовому засіданні під час розгляду модельної справи про адміністративне правопорушення, проведення якого було підготовлено з участь працівників апарату суду.

   Учні із захопленням спостерігали за модельним судовим процесом.

   Насамкінець, гості поділилися позитивними враженнями від зустрічі та виявили бажання і в майбутньому відвідувати такі заходи у Дубровицькому районному суді Рівненської області.

За повідомленням прес-служби суду