Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось судове засідання у справі щодо громадянина Азербайджану, обвинуваченого у пропозиції та наданні неправомірної вигоди співробітнику прокуратури

28 листопада 2017, 15:13

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 45-річного громадянина Азербайджану у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, 01 грудня 2016 року обвинувачений, знаходячись в одному з ресторанів м. Миколаєва, діючи в інтересах підприємства, до якого він має безпосереднє відношення, передав співробітнику поліції частину раніше обумовленої неправомірної вигоди у сумі 5 тис доларів США.

В подальшому поліцейський мав передати кошти старшому слідчому СВ прокуратури Миколаївської області за вжиття заходів для повернення речей та документів, вилучених в рамках кримінального провадження, яке стосується діяльності вищезазначеного підприємства, а також прийняття необхідних обвинуваченому процесуальних рішень, зокрема закриття зазначеного кримінального провадження.

Судове засідання у вказаному провадженні відбувається за участі перекладача, залученого за клопотанням захисників обвинуваченого, оскільки той не розуміє українську мову.

Суд вирішив питання порядку та обсягу дослідження доказів по справі.

Зокрема дослідження письмових доказів, допит свідків сторони обвинувачення та захисту та допит обвинуваченого.

Після цього, суд долучив до матеріалів справи низку письмових доказів наданих стороною обвинувачення та почав їх дослідження. Зокрема витяг з ЄРДР щодо зазначеного кримінального провадження, постанови про визначення підслідності та призначення групи прокурорів, протокол огляду речей з додатками, низку інших процесуальних документів.

Наразі, у засіданні оголошено перерву до 14.30 год 25.01.2018 року.

 За повідомленням прес-служби суду