Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України наголошує ЗМІ та представникам громадянського суспільства, що не видає дозволи на паркування, перепустки будь-якого змісту та вигляду з написами або логотипами органів судової влади тощо

28 листопада 2017, 17:42

Останнім часом у соціальних мережах дедалі більше поширюється інформація про причетність ДСА України до розміщення на лобовому склі автомобілів дозволів на паркування. Державна судова адміністрація України наголошує засобам масової інформації та представникам громадянського суспільства, що не видає дозволи на паркування, перепустки будь-якого змісту та вигляду з написами або логотипами органів судової влади тощо.

Інформація про факти, що були поширені в соціальних мережах через Інтернет, передана до правоохоронних органів для відповідного реагування та вжиття належних заходів.

Дякуємо небайдужим громадянам за проявлену увагу і сподіваємось на Вашу незмінну громадянську позицію в майбутньому реагувати на будь-які прояви некоректності та разом підтримувати авторитет державних органів на високому рівні.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби ДСА України