Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано секретаря судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду міста Києва

28 листопада 2017, 10:00

24 листопада 2017 року за ініціативою голови Апеляційного суду міста Києва Ярослава Головачова відповідно до вимог ч. 2 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» було скликано загальні збори суддів Апеляційного суду міста Києва.

Головуючим заходу одноголосно було обрано Ярослава Головачова, який привітав усіх присутніх та оголосив порядок денний.

Відтак, першим питанням для обговорення було обрання секретаря судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду міста Києва у зв’язку з відрахуванням діючого секретаря Григорія Усика зі штату суддів Апеляційного суду міста Києва на підставі Указу Президента України «Про призначення суддів Верховного Суду» від 10 листопада 2017 року.

(у зв’язку з призначенням діючого секретаря Григорія Усика суддею Верховного Суду України.)

Заслухавши подання голови Апеляційного суду міста Києва Ярослава Головачова, присутніми на зібранні одноголосно було обрано суддю Любов Поливач секретарем судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду міста Києва.

Наступним питанням порядку денного, яке було винесене на обговорення зборів суддів, стало питання про затвердження кількісного та персонального складу судових палат, визначення спеціалізації суддів щодо розгляду конкретних категорій справ, затвердження постійно діючих колегій суддів та вирішення інших питань внутрішньої діяльності суду.

Заключним питанням порядку денного стало обговорення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Апеляційного суду міста Києва в частині порядку здійснення заміни судді – члена колегії, який бере участь у справі.

Вирішивши усі питання порядку денного зборів, головуючий заходу Ярослав Головачов привітав новобраного секретаря судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду міста Києва Любов Поливач, побажавши їй успіхів та плідної роботи, а також висловив вдячність усім присутнім за проведену роботу.

 

За повідомленням прес-служби суду