Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В судовому засіданні за розглядом апеляційної скарги щодо директора дитячого табору «Вікторія» оголошена перерва

27 листопада 2017, 17:13

Сьогодні колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області був продовжений розгляд апеляційної скарги заступника начальника відділу прокуратури Одеської області Хорсуненка О.В. на ухвалу слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 14 листопада 2017 року про продовження підозрюваному Саркісяну П.А. запобіжного заходу у виді тримання під вартою із визначенням застави.

Саркісян П.А., якій займав посаду директора дитячого табору «Вікторія», підозрюється у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 270 КК України, а саме в порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, загибель людей та майнову шкоду в великому розмірі або інші тяжкі наслідки. 

В ході розгляду апеляційної скарги прокурором було заявлено клопотання про оголошення в судовому засіданні перерви з метою надання йому можливості пред’явити на розгляд суду апеляційної інстанції документи, які доводять наявність обґрунтованої підозри, оголошеної Саркисяну П.А., проти задоволення якого сторона захисту не висловила заперечень.

За таких обставин апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора та оголосив в судовому засіданні перерву до 14 годин 30 хвилин 30 листопада 2017 року.    

 

За повідомленням прес-служби суду