Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справі стосовно працівників дитсадка, які обвинувачуються у неналежному виконанні професійних обов’язків, призначено на 4 грудня

27 листопада 2017, 14:20

   24.11.2017 суд призначив кримінальне провадження за обвинуваченням Л. та П. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.137 КК України, до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 13 год. 20 хв. 04 грудня 2017 року.

   Прийнято цивільний позов потерпілих про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої злочином.

   Головуючий суддя - Предоляк О.С.

   Нагадуємо, що особи обвинувачуються у неналежному виконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітнього, внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки, а саме отримання малолітньою Ч. тяжких тілесних ушкоджень, що небезпечні для життя в момент отримання, внаслідок нещасного випадку, що стався 23.07.2015 (при падінні на ігровому майданчику вдарилась головою об кріплення спинки стільчика у виді незахищеного болтового з’єднання).

   Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи - №524/8385/17.

   Відвідувачі суду мають право знаходитися в залі судових засідань при розгляді судової справи в якості слухачів (спостерігачів) при наявності вільних місць, якщо судове засідання не являється закритим або головуючим у справі не оголошено про обмеження числа присутніх.

   З правилами поведінки громадян у суді Ви можете ознайомитись на офіційному сайті суду за посиланням: http://av.pl.court.gov.ua/sud1601/gromadyanam/grompravpom2017/

 

За повідомленням прес-служби суду