Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники поліції і суду провели виховну бесіду із вихованцями Петрівського НВК

24 листопада 2017, 16:01

Цього тижня прес-секретар Глобинського районного суду Полтавської області за участю представників Глобинського відділу Поліції та Глобинського районного відділу з питань пробації в рамках місячника правових знань завітала до Петрівського НВК (загальноосвітня школа - дошкільний навчальний заклад) Глобинського району.

З дітьми спілкувалися: прес - секретар суду Тетяна Корнійченко, преставник Глобинського відділу поліції Аліна Роман, старший інспектор Глобинського районного відділу з питань пробації Вікторія Радченко.

Прес-секретар суду говорили з учнями про їх права та обов’язки. В ході розмови школярі дізнались про роботу суду, суддів та судової системи.

Представник Глобинського відділу поліції відмітила з якого моменту настає кримінальна відповідальність та про наслідки вчинення кримінального правопорушення неповнолітніми, пояснила школярам відповідальність за вчинення адміністративних проступків, зокрема, що стосуються хуліганства.

Старший інспектор Глобинського районного відділу з питань пробації роз»яснила школярам чим займається відділ пробації, які завдання виконує.

Під час спілкування діти ставили безліч запитань, на які отримала вичерпні та зрозумілі відповіді. 

Цикл зустрічей із школярами міста та району продовжується і вже наступного тижня до суду завітають учні Глобинської ЗОШ №5 І-ІІІ ступенів.

 За повідомленням прес-служби суду