Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміївський райсуд Харківської області обере запобіжний захід особі, яка неправдиво повідомила про замінування суду

24 листопада 2017, 15:23

Розгляд клопотання органу досудового розслідування про обрання запобіжного заходу відносно особи, яка неправдиво повідомила про вибухівку в приміщенні Зміївського районного суду Харківської області

         В провадження Зміївського районного суду Харківської області надійшло клопотання слідчих органів про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою відносно особи Л., яка неправдиво повідомила про вибухівку в приміщенні Зміївського районного суду Харківської області, за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 259 КК України завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

        Матеріали про застосування запобіжного заходу - тримання під вартою надійшли на розгляд  Зміївського районного суду Харківської області о 14 год. 33 хв. 24 листопада 2017 року. За допомогою автоматизованої  системи документобігу суду КП Д-3 клопотання було розподілено в провадження судді Шахової В.В.

        Судовий розгляд матеріалів за клопотанням органу досудового розслідування про обрання запобіжного заходу призначено на 24 листопада 2017 року. Зал судового засідання № 2.

 

За повідомленням прес-служби суду