Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ТУ ДСА України в Херсонській області прийняли участь у семінарі "Конфлікт інтересів:треба знати"

24 листопада 2017, 13:52

23 листопада 2017 року  о 10 годині у   приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації  за ініціативи Національного агентства з питань запобігання корупції  відбувся семінар-тренінг на тему «Конфлікт інтересів: треба знати» у якому прийняли участь працівники територіального управління.

Захід проводився  на виконання визначених Верховною радою та Кабінетом Міністрів України завдань з підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України «Про запобігання корупції». З цією метою Національне агентство з питань запобігання корупції  за підтримки програми розвитку ООН проводить інформаційну компанію   з метою надання роз’яснень законодавства про конфлікт інтересів.

Представники Національного агентства з питань запобігання корупції ознайомили з Методичними рекомендаціями щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів з текстом яких можна ознайомитись за посиланням: https://nazk.gov.ua/metodychni-rekomendaciyi. Організатори, звернули увагу, на ключові моменти Закону України «Про запобігання корупції», в частині запобігання і врегулювання конфлікту інтересів. Семінар-тренінг пройшов у дружній та позитивній атмосфері.

За повідомленням прес-служби