Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слухання справи щодо обвинуваченого генерал - майора Назарова В. в апеляційному суді Дніпропетровської області продовжать 27 листопада 2017 року

20 листопада 2017, 16:19

   Сьогодні в апеляційному суді Дніпропетровської області продовжили розгляд  справи за апеляційними скаргами захисника Турик М.П. в інтересах обвинуваченого Назарова Віктора Миколайовича, обвинуваченого Назарова Віктора Миколайовича та представника Міністерства оборони України на вирок Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 27 березня 2017 року, щодо Назарова В.М., обвинуваченого за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 425 КК України.  

          У ході судового засідання колегією суддів було розглянуто клопотання громадської організації «Вектор прав людини» та Української Гельсінської спілки з прав людини щодо проведення судових засідань у справі Назарова В.М. в режимі он-лайн, яке було задоволено, а також інші клопотання учасників кримінального провадження. Судом вирішено продовжити слухання справи 27 листопада 2017 року у зв’язку з викликом експерта до суду.

          Довідково: 27 березня 2017 року Павлоградський міськрайонний суд визнав винним генерал-майора Віктора Назарова у недбалому ставленні до служби, яке призвело до загибелі 49 військовослужбовців України унаслідок катастрофи військово-транспортного літака у липні 2014 року під Луганськом. Генерал-майора В. Назарова засудили до семи років позбавлення волі за частиною 3 статті 425 Кримінального кодексу України — недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило важкі наслідки.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду