Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Задля забезпечення реалізації процесуальних прав громадян у приміщенні РАГС облаштовано кімнату для адвокатів та представників сторін

20 листопада 2017, 17:14

Шановні адвокати, представники сторін та відвідувачі суду!

Рівненський апеляційний господарський суд приділяє значну увагу забезпеченню реалізації конституційних та процесуальних прав осіб, які звертаються до суду.

Маючи на меті надання відвідувачам суду своєчасної та якісної підготовки до судового засідання в суді облаштовано кімнату для адвокатів та представників сторін, яка знаходиться на першому поверсі поруч з відділом канцелярії та документального забезпечення.

Тут Ви зможете  ознайомитися з матеріалами справи, написати заяву, підзарядити мобільний телефон.

Кімната оснащена трьома комп’ютерами та принтером, що дає можливість набрати потрібний текст, або завантажити збережену інформацію із Вашого з’ємного носія та роздрукувати його. Розташування кімнати біля канцелярії суду є зручним, адже Ви одразу зможете подати документ на реєстрацію.

Комп’ютери мають доступ до мережі Інтернет, тому Ви можете легко скористатися інформаційно-правовою системою Ліга:Закон, встановленою для пошуку необхідного нормативно-правового акту, віднайти судове рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, а також отримати чи відправити повідомлення електронною поштою.

Кімната для адвокатів та представників сторін відкрита для відвідувачів протягом усього робочого часу суду.

Для отримання допомоги чи консультації Ви можете звернутися до судового розпорядника, який працює в цьому кабінеті.

Ми дбаємо, щоб Ваше перебування у Рівненському апеляційному господарському суді було зручним та комфортним.

      

     

   

  Джерело

За повідомленням прес-служби суду