Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваним за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, за попередньою змовою групою осіб

20 листопада 2017, 14:20

19.11.2017р. до Городенківського районного суду Івано-Франківської області поступили клопотання старшого слідчого СВ Городенківського ВП Коломийського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина П. та раніше судимого громадянина Д.,  які підозрюються у  вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 КК України (за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, за попередньою змовою групою осіб).

Жителі Городенківського району підозрюються в тому, що 17.11.2017 р. будучи в стані алкогольного сп’яніння діючи умисно, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, користуючись вигідною обстановкою, темною порою доби, відсутністю власника автомобіля та сторонніх осіб, не маючи ні дійсного, ні уявного права на транспортний засіб, незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ.

         Ухвалою суду від 19.11.2017р. в задоволенні клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина П. відмовлено та застосувано до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні залишати постійне місце проживання цілодобово без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Зобов’язано за кожною вимогою прибувати до слідчого, прокурора та суду.

Покладено на підозрюваного такі обов'язки:

- повідомляти прокурора, слідчого або суд (суддю) про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

-  утримуватися  від спілкування з підозрюваним з яким незаконно заволоділи транспортним засобом, крім спілкування в присутності слідчого, прокурора або в суді в ході розслідування чи розгляду даного кримінального провадження;

- здати на зберігання старшому слідчому СВ Городенківського ВП Коломийського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

               Клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина Д. задоволено.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду