Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду

20 листопада 2017, 11:15

З 23 жовтня по 10 листопада 2017 року в приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області  було проведено анонімне анкетне опитування громадян – відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю функціонування суду.

За основу було взято рамкову систему оцінювання роботи суду (стандарти, показники та методи), розроблені програмою USAID «Справедливе правосуддя».

В опитуванні, яке проводилося шляхом анкетування в приміщенні суду  взяли участь 51 громадянин – відвідувач суду.

Більшість з опитаних громадян в цілому оцінили роботу Ізюмського міськрайонного суду Харківської області на достатньому рівні, а саме: 38 відвідувачів суду, що складає 74,5% з опитаних громадян - відвідувачів суду оцінили роботу суду  на «Відмінно».

За 5-ти бальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 4,5 бали.

Аналіз результатів опитування громадян – відвідувачів суду визначив позитивне сприйняття роботи судді учасниками судового процесу, так   66,6 % вважають суддів  суду неупередженими та незалежними, 76,2% коректними, доброзичливими та ввічливими, 71,4% відмітили належну підготовку суддів до судових засідань. 

70,6% опитаних відвідувачів суду відзначили доброзичливість працівників апарату суду, 66,7% - професіоналізм при здійсненні ними своєї діяльності.

Проведене анкетування дозволило виявити окремі організаційні моменти в діяльності суду, які будуть ураховані в подальшій роботі суду.

Голова суду та керівник апарату суду  висловлюють вдячність усім учасникам опитування за витрачений ними час на надання відповідей. Усі результати проведеного анонімного опитування опрацьовані та прийняті до уваги. В подальшому керівництвом суду й надалі вживатимуться усі можливі заходи щодо покращення якості роботи суду.

З результатом опитування у розрізі питань, що були запропоновані в анкеті та кількості респондентів можна ознайомитись ТУТ.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду