Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В судовому засіданні щодо розгляду запобіжного заходу водію автомобіля Volkswagen Touareg Г. Дронову оголошено перерву

08 листопада 2017, 14:10

На даний час головоючим по справі -  суддею Київського районного суду міста Харкова Єфіменко Н.В. в судовому засіданні під час розгляду клопотання слідчого органу про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою другому учаснику ДТП Геннадію Дронову за фактом  трагічної події, що сталася 18 жовтня 2017 року в центрі міста, оголошено перерву.   

За обставинами, 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечнікова сталося зіткнення автомобіля Lexus RX під керуванням водія Зайцевої Олени з автомобілем Volkswagen Toureg. Після зіткнення автомобіль Lexus RX виїхав на тротуар, де збив 11 пішоходів, п’ятеро з яких загинули на місті трагедії.  

За фактом трагедії органами досудового розслідування відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України – порушення правил дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб. 

Матеріали за клопотанням органу досудового розслідування про обрання запобіжного заходу Дронову Геннадію надійшли на розгляд Київського районного суду міста Харкова о 09-32 год. 08 листопада 2017 року.

Клопотання з додатками вручено підозрюваному 06 листопада 2017 року о 17-14 год.

         Судовий розгляд матеріалів за клопотанням органу досудового розслідування триває.  

Перерва надана для ознайомлення з документами.

          Зал судового засідання №5.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду