Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діалогова комунікація судової влади із громадськістю на Міжгірщині знаходиться на належному рівні

20 жовтня 2017, 16:41

 Діалогова комунікація Міжгірського районного суду з громадськістю – виявилася найкращою серед державних установ Міжгірщини, а відправлення правосуддя проходить на належному рівні. Такого висновку можна дійти з аналізу звіту Громадської організації "Народний контроль Закарпаття", опублікованого прес-службою організації на офіційній сторінці Facebook та Листа-подяки голови правління Ф.Д. Щубера, надісланого на електронну адресу суду.

19 жовтня 2017 року члени вищезазначеної організації в статусі журналістів та вільних слухачів мали змогу  спостерігати, як відправляється правосуддя в Міжгірському районному  суді Закарпатської області.

До початку слухань Щубер Федір Дмитрович провів короткий діалог з представником суду, під час якого повідомив, що в рамках здійснення громадського контролю за судовими процесами, він та члени організації здійснюють моніторинг відправлення правосуддя в області і вже відвідали кілька судів.  Активіста цікавили питання щодо належності будівлі, в якій знаходиться  райсуд, до пам’яток архітектури, права власності на неї та джерел фінансування ремонтних робіт фасаду, які зараз проводяться. На  поставлені запитання було  надано відповідь.

 

Присутні  в залі судових засідань відвідувачі, мали змогу спостерігати за відправленням правосуддя суддею Гайдуром А.Ю.  в справах про заміну адміністративного стягнення та  притягнення  до адміністративної відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння. Проте почути справедливе рішення суду цього разу не вийшло, оскільки  розгляд справ було перекладено на інший термін, відповідно до підстав встановлених законом.

Вищезазначені події дають привід довести до  громадян, що Міжгірський районний суд від початку своєї діяльності прагне відкритості своєї роботи, веде планову та системну комунікаційну діяльність. Інформування суспільства про роботу суду, налагодження постійного зацікавленого діалогу з громадськістю та ЗМІ – є одним із пріоритетних напрямків цієї діяльності, а тому ми завжди раді вітати всіх, хто йде до суду з метою отримання об‘єктивної інформації про діяльність суду і суддів.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду