Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький міськрайонний суд розглянув справу за позовом приватного підприємства «АТП Поділля-Тур» щодо участі в конкурсі з перевезення пасажирів на автобусах загального користування в місті Хмельницькому

20 жовтня 2017, 15:11

Інформація щодо розгляду справи за позовом перевізника щодо участі в конкурсі з перевезення пасажирів на автобусах загального користування в м. Хмельницькому

В провадженні Хмельницького міськрайонного суду  перебував адміністративний позов приватного підприємства «АТП Поділля-Тур» до виконавчого комітету Хмельницької міської ради, управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради про визнання протиправними дій та рішень суб’єкта владних повноважень, скасування рішень, зобов’язання вчинити певні дії.

Сьогодні, суддею було винесено рішення яким  зобов’язано виконавчий комітет Хмельницької міської ради, управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради визнати документи, подані приватним підприємством «АТП Поділля-Тур» через установи зв’язку такими, що подані у строк для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусах загального користування в м. Хмельницькому, який має відбутися  23 жовтня 2017 року, а також зобов’язано відповідачів прийняти та зареєструвати документи позивача для участі в конкурсі  з перевезення пасажирів на автобусних  маршрутах загального  користування в м. Хмельницькому.

Нагадаємо, раніше судом було забезпечено позов в межах розгляду даної справи та ухвалою суду було  зупинено проведення конкурсу 23.10.2017 року з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у м. Хмельницькому, а також заборонено  виконавчому комітету Хмельницької міської ради та управлінню транспорту і зв’язку Хмельницької міської ради здійснювати дії спрямовані на організацію та проведення конкурсу 23.10.2017 року з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у м. Хмельницькому , до вирішення справи по суті.

Крім того, звертаємо увагу громадян, що зважаючи на актуальність даної справи, судом було вжито усіх заходів для якнайшвидшого її розгляду та продовження процедур  проведення конкурсу. Так, справу було розглянуто в семиденний термін з дня  надходження справи.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду