Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Харківської області закликав ЗМІ не створювати зайвого та безпідставного тиску на суддю Муратову С. під час розгляду нею резонансної справи

20 жовтня 2017, 14:21

       Прес-служба Апеляційного суду Харківської області  з приводу розміщеної 20 жовтня 2017 року о 09 годині 45 хвилин на сайті інтернет видання «АНТИКОР»  https://antikor.com.ua/articles/198333-meru_presechenija_mahorke_zajtsevoj_ubivshej_6_ljudej_budet_sudjja_s_roskoshnym_avtoparkom  з висловлюваннями судження щодо майна, яке нібито належить судді Київського районного суду міста Харкова Муратовій С.О., в провадженні якої знаходиться клопотання про обрання запобіжного заходу відносно Зайцевої Олени, учасника ДТП, що сталося 18 жовтня 2017 року в Харкові, прес-служба суду повідомляє таке.

         Все майно, про яке «розмірковується» на сайті «АНТИКОР», по-перше: задекларовано відповідно до діючого законодавства; по-друге: всі доходи підтверджені деклараціями членів родини судді Муратової С.О., які займаються підприємницькою діяльністю та отримують прибутки за діяльність; по-третє: згідно даних декларації  вказане майно перебуває у власності родини судді Муратової С.О. Усі об’єкти нерухомого та рухомого майна членів родини задекларовані суддею.

         Також хотілося б нагадати, що дії такого характеру під час розгляду резонансної справи свідчать про втручання до правосуддя та здійснення тиску на суддю, в провадженні якої перебуває справа.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду