Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалу суду першої інстанції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Лося О.С., підозрюваного у співучасті у вбивстві колишнього депутата Державної Думи Російської Федерації Вороненкова Д.М., залишено без змін

20 жовтня 2017, 09:44

19 жовтня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Лося О.С.,  на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 31 серпня 2017 року, якою задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури міста Києва про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано щодо підозрюваного Лося О.С. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, а саме до 27 жовтня 2017 року.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила:

ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 31 серпня 2017 року – залишити без змін;

апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Лося О.С. – залишити без задоволення.

Нагадаємо, Лось О.С. підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого  п. 12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду