Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В НШСУ відбулася зустріч із представниками програми USAID “Нове правосуддя” та компанії “Lingva. Skills”

19 жовтня 2017, 11:24

18 жовтня 2017 року в Національній школі суддів України відбулася зустріч із представниками програми USAID “Нове правосуддя” та компанії “Lingva. Skills”.

Проректор з науково-дослідної роботи Наталія Шукліна детально розповіла про завдання, які реалізовує  Національна школа суддів України.  Пані Шукліна проінформувала про заходи у сфері суддівської освіти, які покликані забезпечити кадрові потреби судочинства та його кваліфікаційну спроможність. Проректор відмітила, що володіння іноземною мовою відкриває шлях для опанування нових знань та є просто необхідним для судді у повсякденній роботі з практикою Європейського суду з прав людини.

Керівник проекту Марія Богуслав у свою чергу розповіла, що LINGVA.SKILLS - платформа з вивчення іноземних мов - наймасовіший онлайн проект України. Платформа за рік свого існування отримала дві національні премії ("Інновації в освіті", "Фаворити успіху"), гриф Міністерства освіти і науки України "Схвалено до використання в загальноосвітніх навчальних закладах України". Крім того, платформа широко використовується в навчанні державних службовців, соціальних категорій, освітян. Нині на платформі безкоштовно навчаються співробітники 67 установ у сфері юстиції національного та регіонального рівня з усіх областей України, всі обласні державні адміністрації, понад 1000 навчальних закладів. Не оминають увагою мовну підготовку і судді та працівники установ судової системию

Керівник проекту Lingva.Skills щиро запросила суддів, працівників апаратів судів, кандидатів на посаду судді скористатися можливістю безкоштовного навчання англійській мові.

Джерело

За повідомленням прес-служби НШСУ