Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дніпровського районного суду міста Києва приймають участь у заняттях прокурорів в Національній академії прокуратури України

18 жовтня 2017, 12:57

Відділом підготовки прокурорів з підтримання державного обвинувачення з 2 по 13 жовтня 2017 року проведено цикл занять з підвищення кваліфікації прокурорів місцевих прокуратур, а також військових прокуратур гарнізонів за участю суддів районних судів м. Києва. Вони були присвячені реалізації прокурором процесуальних повноважень при застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження та проведення слідчих (розшукових) дій під час судового провадження, процесуальним повноваженням прокурора у розгляді кримінального провадження на підставі угод, оскарженню прокурором судового рішення у кримінальному провадженні в апеляційному та касаційному порядках. 

Під час занять за участю судді Дніпровського районного суду м. Києва Юлії Іваніної розглянуто актуальні питання, пов’язані з укладанням угод про визнання винуватості у кримінальних провадженнях, де є потерпілі. Суддя звернула увагу прокурорів на типові помилки щодо реалізації зазначеної новели особливого порядку кримінального провадження. 

Суддя Голосіївського районного суду м. Києва Сальникова Наталя під час виступу наголосила на процедурі збирання, подання, обґрунтування доказової бази в ході судового розгляду кримінального провадження. Крім того, розглянуто питання щодо методики спростування показань сторони захисту, надання правової оцінки доказів тощо

Заняття відбулись в дружній атмосфері, на високому професійному рівні. Отриманні знання в подальшому сприятимуть підвищенню ефективності роботи прокурорів.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду