Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловікові, який наніс на працівникові прокуратури черепно-мозкові травми, обрання запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

13 жовтня 2017, 14:11

12 жовтня 2017 року Новозаводський районний суд м. Чернігова розглянув клопотання слідчих органів про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловікові, який скоїв напад на працівника прокуратури Чернігівської області, нанісши потерпілій черепно-мозкові травми.
У ході судового засідання суд взяв до уваги, що підозрюваний скоїв особливо тяжкий злочин та не має постійного місця реєстрації, задовольнив клопотання  та обрав останньому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, що 10 жовтня 2017 року  о 10 год. 30 хв. до кабінету відділу звернень громадян прокуратури Чернігівської області завітав чоловік, який  приніс чергову скаргу та передав її начальнику відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Чернігівської області, після чого дістав сокиру та наніс декілька ударів по голові, в результаті чого заподіяв тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми. Особу було затримано на місці скоєння кримінального правопорушення.

За повідомленням прес-служби суду