Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація по функціонуванню приватних виконавців на території виконавчого округу Київської області та діяльність Єдиного реєстру приватних виконавців України

13 жовтня 2017, 12:06

 З метою забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень звертаємо увагу громадян на наявність приватних виконавців на території виконавчого округу Київської області.

  Так, на даний час згідно показників наявних в Єдиному реєстрі приватних виконавців України в виконавчому окрузі Київської області функціонують наступні приватні виконавці /userfiles/erpv_112734.pdf (можливе збільшення кількості приватних виконавців по округу з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру приватних виконавців, детальніше за  https://erpv.minjust.gov.ua/#/search-private-performer  ).

  Додатково інформуємо, що приватний виконавець має право розпочати здійснення діяльності виключно з дня внесення інформації про нього до Єдиного реєстру приватних виконавців України. Крім того, про початок діяльності приватний виконавець повідомляє Міністерство юстиції України, яке у свою чергу вносить отриману інформацію до Єдиного реєстру приватних виконавців України не пізніше наступного робочого дня з днем її отримання.

 

  * Доступ до інформації, що міститься в Єдиному реєстрі приватних виконавців України є безоплатним, здійснюється цілодобово та без обмежень на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України із забезпеченням можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування інформації без необхідності застосування спеціально створених для цього технологічних і програмних засобів.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду