Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу про скасування рішення Переяслав-Хмельницької міськради щодо заборони будівництва ТЕЦ у центрі міста передано на новий авторозподіл через відвід судді

12 жовтня 2017, 10:10

Повідомлення про хід розгляду справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Енерго-промислова група  «Югененергопромтранс» до  Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області про визнання незаконним та скасування рішення Переяслав-Хмельницької міської ради від 29 травня 2017 року № 01-36-УII «Про зупинення будь-якого будівництва на вулиці Героїв Дніпра 38-а/1 в місті Переяслав-Хмельницький».

11 жовтня 2017 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області відбулося  судове засідання по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Енерго-промислова група  «Югененергопромтранс» про визнання протиправним та скасування рішення Переяслав-Хмельницької міської ради від 29 травня 2017 року № 01-36-УII «Про зупинення будь-якого будівництва на вулиці Героїв Дніпра 38-а/1 в місті Переяслав-Хмельницький».

 На початку судового засідання  суддя Керекеза Я.І. оголосила заяву про самовідвід на підставі п.4 ч.1 ст. 27 КАС України.

Крім того, була оголошена заява  представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «Енерго-промислова група Югененергопромтранс» - Муравського С.П. про відвід судді з аналогічних підстав.                                      

Ухвалою суду було прийнято самовідвід судді Керекези Я.І. та задоволено заяву представника позивача про відвід судді Керекези Я.І., справу  передано на новий автоматизований розподіл.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду