Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зустрічним візитом до Канади

09 жовтня 2017, 16:40

 Четверо суддів із Хмельницької та четверо із Запорізької областей перебувають у двотижневому навчальному візиті в Канаді. Візит здійснюється в рамках імплементації Проекту підтримки судової реформи, що фінансується Урядом Канади і впроваджується Національним суддівським інститутом Канади.

   Метою цього  візиту є обмін досвідом з канадськими головами судів щодо канадської системи правосуддя, незалежності суддів, громадської довіри до судової влади та ролі голів судів в  управлінні очолюваними ними судами.

   На думку організаторів спілкування на такому рівні  сприятиме плідному діалогу між головами судів Канади та  України, відчутно вплине на якість управління судами,  та формуватиме  стратегію підвищення суддівської незалежності.

   Суди Хмельниччини представляють голова Апеляційного суду області Анатолій Марцинкевич, заступник голови Хмельницького міськрайонного суду Олександр Палінчак, голова Кам'янець-Подільського міськрайонного суду Роман Савчук та  голова Летичівського районного суду Анатолій Лазаренко.

   Ось так зустрічає Отава

            

            

              

          

              

           

Джерело

За повідомленням прес-служби суду