Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Геннадія Дуброва та Миколи Паладія перенесено

10 жовтня 2017, 12:43

Сьогодні, 10 жовтня, представники партії «Свобода» прийшли підтримати обвинувачених Геннадія Дуброва та Миколу Паладія під час розгляду апеляційного провадження за їхнім обвинуваченням.

 

 

 

 

Близько 9.00 години під будівлею апеляційного суду Миколаївської області зібралося 30-40 осіб з прапорами і музичним супроводом, який не сприяв розгляду вже розпочатих справ, однак мітингарі на це не зважали.

 

 

Після виступу декількох спікерів, учасники процесу та слухачі були запрошені розпорядником до зали судових засідань. У багатьох з них поліціанти вилучили ножі і газові балончики. Після вилучення заборонених предметів, до зали суду змогли зайти всі охочі.

 

 

 

 

У судовому засіданні з’ясувалося, що потерпілі Чмир С. і Устименко Б.не з’явилися, а без їх участі, як вважали обвинувачені та їх представники слухання справи неможливе, тому апеляційний суд змушений був перенести розгляд справи для виклику всіх учасників, а також свідків.

 

 

 

 

Колегія суддів у складі головуючої О.В.Куценко, суддів О.М. Фаріонової та М.П.Міняйла вирішила, що розгляд кримінального провадження за апеляційними скаргами начальника Веселинівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області Могили С.М., захисника Пархоменка С.С. в інтересах  обвинуваченого Дуброва Г.О., захисників Гринишака М.М. та Данилова О.Ф. в інтересах обвинуваченого Паладія М.А. на вирок Братського районного суду Миколаївської області від 17.03.2017 року, постановлений  відносно Дуброва Г.О.,  обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.1 ст.294, ч.4 ст.296,  ч.3 ст.15 ч.2 ст.146, ч.1 ст.353 КК України, Паладія М.А.  обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.3 ст.15 ч.2 ст.146, ч.1 ст.353, ч.1 ст.263,  ч.4 ст.296 КК України., продовжиться 27 жовтня 2017 року о 10 год.

 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду