Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя у відставці Апеляційного суду міста Києва Григорій Іванович Зубець удостоєний «Ордена князя Ярослава Мудрого» V ступеня

10 жовтня 2017, 09:32

Указом Президента України №307/2017 від 6 жовтня 2017 року суддю Апеляційного суду міста Києва у відставці Григорія Івановича Зубця нагороджено «Орденом князя Ярослава Мудрого» V ступеня.

DSC_0028

 Такої високої нагороди суддя у відставці удостоєний за значний особистий внесок у розбудову правової держави, забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Григорій Іванович незмінно працював  у колективі Апеляційного суду міста Києва 24 роки: з 1993 року очолював Київський міський суд, а згодом під головуванням Григорія Івановича розпочав свою діяльність і Апеляційний суд міста Києва.DSC_0068

Тож, напередодні професійного свята та з нагоди визначної дати –  80-річного ювілею, Президент України підтримав подання Зборів суддів Апеляційного суду міста Києва, внесене через Раду суддів України, та підписав Указ про нагородження судді Апеляційного суду міста Києва  у відставці Зубця Григорія Івановича «Орденом князя Ярослава Мудрого» V ступеня.

DSC_0065

 

В урочистій, але дуже теплій атмосфері, за участю всього суддівського корпусу, голова Апеляційного суду міста Києва Ярослав Головачов щиро привітав Григорія Івановича та подякував за багаторічну і сумлінну працю.

«Девіз цього ордена – «Мудрість, честь, слава». Ви дійсно заслужили цю державну нагороду і ми щиро вітаємо Вас із цим! Відтепер, Ви є кавалером ордена князя Ярослава Мудрого», – зазначив він.

DSC_0080

Не менш щиро прозвучали і поздоровлення найближчих колег, які сміливо можуть називати суддю у відставці своїм вчителем. Власне, ним він і досі залишається – глибоким професіоналом та компетентним наставником.

DSC_0081DSC_0085

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду