Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено підготовче судове засідання за обвинуваченням арбітражного керуючого

09 жовтня 2017, 12:19

Призначено підготовче судове засідання за обвинувальним актом у кримінальному провадженні за обвинуваченням арбітражного керуючого у вчинені злочину, передбаченого  ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України на 12 жовтня 2017 року о 12 годині 30 хв.

За версією досудового слідства підозрюваний проводив процедуру ліквідації одного з державних дослідних сільськогосподарських господарств і організував та провів фіктивні торги з реалізації майна боржника, в яких взяли участь лише його родичі. Також, за версією досудового слідства, близькі обвинуваченого придбали нерухомість банкрута за цінами у сотні разів нижчими за реальну вартість.

Санкція Ч.1 ст.366 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Санкція ч.5 ст.191 передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Посилання у ЗМІ:

https://kh.depo.ua/ukr/kh/na-harkivschini-arbitrazhniy-keruyuchiy-za-bezcin-prodav-rodicham-mayno-derzhpidpriyemstva-20170703599206

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду