Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За ініціативою ТУ ДСА України в Одеській області проведено безкоштовне флюорографічне обстеження суддів, працівників апарату судів та працівників територіального управління

01 червня 2013, 11:45

  У період з 21 по 30 травня 2013 року за ініціативою територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, за сприяння Управління охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації і Одеської обласної клінічної протитуберкульозної лікарні з відділенням для ІВВ, було організовано та проведено безкоштовне флюорографічне обстеження суддів, працівників апарату судів та працівників територіального управління ДСА України.
  Біля приміщень Приморського, Малиновського та Суворовського районних судів м. Одеси було здійснено чергування пересувного флюорографа (ренгеномобілю), в якому всі бажаючі представники суддівського корпусу районних судів м. Одеси, працівники апарату судів та територіального управління ДСА України пройшли якісне, безкоштовне флюорографічне обстеження.
  Як відомо, підпункт 12 пункту 5 Положення про територіальні управління Державної судової адміністрації України, визначає активну участь ТУ у здійснені заходів щодо забезпечення медичного обслуговування суддів, працівників апарату місцевих загальних судів та працівників територіального управління.