Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорено результати вивчення стану організації роботи Обухівського районного суду Київської області та його внутрішніх комунікацій

18 травня 2013, 09:16

 

14 травня 2013 на черговому засіданні радою суддів загальних судів обговорено результати вивчення стану організації роботи Обухівського районного суду Київської області та його внутрішніх комунікацій, що проводилось на виконання рішення Ради суддів України №4 від 25.01.2013 в кінці березня - на початку квітня 2013 року.

За результатами вивчення стану судового діловодства, архіву та ведення судової статистики у даному суді встановлено, що суд працює з додержанням вимог Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, законодавства, що регулює звернення громадян та доступ до інформації. Головою суду та керівником апарату суду забезпечено злагоджену роботу всіх канцелярій, а також чітке виконання працівниками апарату суду своїх посадових обов’язків.

Головою суду здійснюється ефективне керівництво, яке забезпечує злагоджену роботу суду, дієве управління та результативний контроль.