Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови РСЗС голові ВССУ А. Солодкову з призначенням

17 травня 2013, 09:41

Шановний Андрію Андрійовичу!

 

Від імені ради суддів загальних судів та від себе особисто щиро вітаю Вас з нагоди призначення на відповідальну посаду  Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Рада суддів загальних судів та суддівська спільнота сподіваються, що Ваш прихід до керівництва Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ внесе конструктивність та необхідний прагматизм в організацію роботи як очолюваного Вами суду, так і судів загальної юрисдикції.

Переконана, що Ваш попередній досвід роботи на високих посадах, вагомі професійні досягнення, енергія, завзяття, новітні погляди та управлінський талант сприятимуть ефективному вирішенню викликів сучасності задля зміцнення й розбудови системи судів загальної юрисдикції.

Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі.

Бажаю Вам міцного здоров'я, життєвої наснаги, сил і енергії для нових звершень у професійній діяльності в ім’я процвітання Незалежної України.

 

З повагою

 

за дорученням ради

суддів загальних судів

 

Голова ради                                                                                      І. Отрош