Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнена інформація про стан роботи із запитами на публічну інформацію у Державній судовій адміністрації України за І квартал 2013 року

05 квітня 2013, 16:09

Протягом І кварталу 2013 року управлінням організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України зареєстровано 100 інформаційних запитів, що на 18 запитів більше, ніж у першому кварталі 2012 року. Із загальної кількості запитів 47 надіслано електронною поштою, решта – в іншій формі. Оперативно надано відповіді на 92 інформаційних запити. Залишок нерозглянутих запитів на кінець звітного періоду складає 8 запитів.
   Запитувачі зверталися до Державної судової адміністрації України переважно з інформаційними запитами стосовно надання статистичної інформації (50 запитів), щодо інформації про внесення копій судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень (15 запитів), стосовно отримання копій декларацій про майновий стан і доходи суддів (2 запити) та з інших питань (22).
   Також запитувачі цікавилися інформацією про перебування справи в провадженні суду (6), щодо надання інформації про порядок сплати судового збору (2), забезпечення суддів житлом (2), фінансового забезпечення судів (1).
   Більш детально з інформацією про стан роботи із запитами на публічну інформацію у Державній судовій адміністрації України за І квартал 2013 року можливо ознайомитись у рубриці «Доступ до публічної інформації», підрубрика «Звіти та поширені відповіді», папка «І квартал 2013 року».