Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект Стратегічного плану інформатизації судової влади України обговорено у Донецьку

07 березня 2013, 09:27

6 березня 2013 року в м. Донецьк відбулось фокус-групове обговорення проекту Стратегічного плану інформатизації судової влади України, який розроблено спільно Державною судовою адміністрацією України та Проектом USAID «Україна: справедливе правосуддя».

Під час фокус групової дискусії розглянуто питання поточного стану інформатизації судової системи України та презентовано проекту Плану інформатизації.

Участь у обговоренні взяли представники ради суддів загальних судів, представники Державної судової адміністрації України та її територіального управління в Донецькій області, а також судді, керівники апаратів судів, спеціалісти з ІТ судів міста Донецька та Донецької області.

Учасники дискусії наголосили на важливості обговорення питань автоматизації та інформатизації, оскільки сьогодні питання запровадження нових технологій у судові процеси потребують оновлення технологічної бази судів, а також обговорили напрямки реалізації Стратегічного плану інформатизації судової влади України та висловили свої зауваження та пропозиції.