Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державною судовою адміністрацією України погоджено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень»

01 березня 2013, 16:22

Міністерством юстиції України, у зв’язку з дорученням Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 08 лютого 2013 року (до листа Державної судової адміністрації України від 01 лютого 2013 року) розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень».

Запропоновані зміни не передбачають внесення до Єдиного державного реєстру судових рішень ухвал слідчих суддів, постановлених під час здійснення судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Це відповідатиме вимогам Кримінального процесуального кодексу України, а також рішенню Ради суддів України  від 21 грудня 2012 року № 84, яким внесено зміни до Переліку судових рішень судів загальної юрисдикції, що підлягають включенню до Єдиного державного реєстру судових рішень.

З огляду на викладене, Державною судовою адміністрацією України погоджено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень».