Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось урочисте вручення мантій та нагрудних знаків новопризначеним суддям

28 грудня 2012, 12:18

27 грудня 2012 року в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області відбулась урочиста церемонія вручення мантій і нагрудних знаків суддям місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області, призначеним на посаду судді вперше. Начальник територіального управління Юлія Попович та голова апеляційного суду Львівської області Валентин Государський привітали новопризначених суддів та урочисто вручили їм мантії і нагрудні знаки.

На церемонію вручення були запрошені судді у відставці судів Львівської області, яких сердечно привітали теплими словами та квітами. Зокрема, начальник територіального управління Юлія Попович висловила подяку за їхню нелегку працю та побажала здоров’я, наснаги та творчості. Суддя у відставці Жовківського районного суду Львівської області Євгенія Термено поділилася з присутніми власним професійним досвідом та побажала новопризначеним суддям бути в певному значенні «психологами» у своїй роботі і завжди залишатися Людьми з великої букви.

У своєму привітальному слові голова апеляційного суду Львівської області Валентин Государський побажав новопризначеним суддям з гідністю та честю носити вручені їм атрибути суддівства.

Директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Людмила Слюсар також привітала новопризначених суддів та побажала їм плідної співпраці зі Львівським регіональним відділенням та Національною школою суддів України загалом.

До привітального слова  запрошувалися і суддя у відставці Личаківського районного суду м. Львова Анатолій Горецький та голова Золочівського районного суду Богдан Постигач.

В урочистому заході взяли також участь заступник начальника територіального управління Віктор Дейнека, голови місцевих загальних  судів м. Львова та Львівської області, заступники голови апеляційного суду Львівської області Тадей Пайонкевич та Богдан Гриновець, новопризначені судді.