Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області отримав нове приміщення

20 грудня 2012, 12:17

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2012 року  № 1029-р «Про передачу нерухомого майна у м. Новгород-Сіверському Державній судовій адміністрації» передано частину будівлі (літер 1А) загальною площею 350,6 кв. метра, нежитлове приміщення (прибудову) (літер 2Б) загальною площею 35,7 кв. метра, будівлю (літер 1В) і споруди (літер 1Г і 1Г1; № 1—4) по вул. Базилевича, 10А у м. Новгород-Сіверському Чернігівської області із сфери управління Державної митної служби в оперативне управління Державної судової адміністрації для розміщення Новгород-Сіверського районного суду.

Новгород-Сіверський районний суд був розміщений на умовах оренди на другому поверсі двоповерхової будівлі комунальної форми власності, загальна площа якого втричі менша за потребу. За браком площі у суді не було достатньої кількості залів судових засідань, кабінетів суддів. Відсутні нарадчі кімнати, приміщення для прокурорів та адвокатів, свідків, без яких відповідно до процесуального законодавства неможливо належним чином розглядати справи. Дах будівлі суду перебував в аварійному стані.

У зв’язку з оптимізацією структури Митної служби України державне майно, розташоване по вул. Базилевича 10 А в м. Новгород-Сіверський, колишньої Новгород-Сіверської митниці не використовувалося Чернігівською митницею.

Прийняття вищевказаного акта забезпечить належні умови функціонування Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області.