Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначився переможець третього Кубку "ФЕМІДИ"

14 грудня 2012, 13:30

 

13 грудня 2012 року на території учбово-тренувальної бази ФК "Динамо" відбулися фінальні матчі та урочисте закриття третього турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку "ФЕМІДИ". 

Як відомо, проведення третього турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку "ФЕМІДИ" ініційовано Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України з метою популяризації активного способу життя, організації відпочинку працівників судових установ та приурочене до Дня працівників суду.

У фінальному матчі футбольна команда Київського окружного адміністративного суду здобула перемогу в грі з командою Голосіївського районного суду м. Києва із рахунком 2:1.

За третє місце змагалися команди Васильківського міськрайонного суду Київської області та Вищого адміністративного суду України. Команда Васильківського міськрайонного суду Київської області з рахунком 5:1 залишила за собою призове місце.   

Під час церемонії вручення кубків та почесних нагород Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк подякував усім командам-учасникам за цікаві та завзяті ігри, яскраві перемоги. "Фінальні ігри турніру були надзвичайно цікавими і напруженими. Я гордий тим, що колективи судових установ поряд із своєю професійною діяльністю зацікавлені у здобутті перемог на спортивній ниві. Це саме те, чого ми хотіли досягнути завдяки цьому турніру", - наголосив Руслан Кирилюк.

                  
         Детальніша інформація про результати усіх турнірних матчів у спеціальній рубриці веб-потралу судової влади України "Кубок "ФЕМІДИ".