Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено термін відбору кандидатів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування

10 грудня 2012, 17:24

Експертною радою 10 грудня 2012 року прийнято рішення про продовження терміну подання кандидатами документів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування до 25 грудня 2012 року.

Як раніше повідомлялося, Державною судовою адміністрацією України у партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID "Справедливе правосуддя" 5 листопада 2012 року оголошено про відбір 40 кандидатів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування, з яких 26 будуть представниками від апаратів місцевих судів.

Метою навчальної програми є поглиблення знань з питань судового адміністрування.

Реалізація навчальної програми запланована за таким графіком:
8–19 квітня 2013 року - проведення навчального тренінгу в місті Києві;
19 квітня–31 травня 2013 року  – підготовка випускної роботи;
31 травня–7 червня 2013 року – перевірка випускних робіт;
12 червня 2013 року – вручення сертифікатів, проведення заключного круглого столу.

До реалізації навчальної програми будуть залучені практики й викладачі навчальних закладів України та США (Університет штату Мічиган).
Участь у відборі можуть брати особи, які працюють на посадах керівників апаратів судів загальної юрисдикції та їх заступники, а також працівники Державної судової адміністрації України.

Учасникам по закінченню навчальної програми  видається відповідний сертифікат за умови захисту випускної роботи з вирішення конкретного ситуативного завдання.

Відбір учасників буде здійснюватися Експертною радою на підставі оцінки аплікаційної форми, поданої кандидатами на участь у навчальній програмі.
Особам, які бажають взяти участь у відборі, необхідно до 25 грудня 2012 року надіслати Експертній раді навчальної програми з питань судового адміністрування заповнену аплікаційну форму та есе (див. питання № 8 аплікаційної форми) за поштовою адресою: ДСА України, відділ аналітично-методичної роботи та професійного розвитку, вул. Липська, 18/5, м. Київ, 01601. На зовнішній стороні конверта зазначте
: "Відбір на участь у навчальній програмі". Завантажити аплікаційну форму можна тут.
Надіслані аплікаційні форми будуть розглянуті Експертною радою , та у разі необхідності з кандидатами на участь у програмі будуть проведені співбесіди.

Список осіб, які пройдуть відбір, буде опубліковано на сайті ДСА України 26 лютого 2013 року.

Під час навчальної програми учасники з інших міст будуть забезпечуватися житлом, їм будуть відшкодовані транспортні витрати.

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту Ірини Солдатенко irinasoldatenko@gmail.com 

 

АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА
для участі у навчальній програмі
з питань судового адміністрування