Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Чернігівщині відбулася зустріч суддів кількох поколінь

22 жовтня 2012, 16:59

16 жовтня 2012 року відбулася зустріч суддів кількох поколінь Чернігівського районного суду. Зібрання суддів проведене з ініціативи голови апеляційного суду Чернігівської області Садіга Тагієва з метою створення книги «Літопис правосуддя Чернігівщини», за підтримки територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернігівській області та суддів цього ж регіону.

В заході взяв участь начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області Володимир Вовченко, який працював суддею Чернігівського районного суду у 80-х роках. На зустрічі також були присутні судді у відставці, які працювали в 60-70-х роках.

В ході зустрічі обговорювалися перспективи судочинства, досягнення, проблеми, питання статусу суддів.

Такий захід відкрив нову сторінку історії суду, започаткував традиції поколінь. Спадкоємність поколінь стане в нагоді суддям, які сьогодні відправляють правосуддя, адже їх попередні колеги доклали чимало зусиль для зміцнення законності, ствердження верховенства права, започаткування судової практики за окремими категоріями справ, - вважає начальник територіального управління ДСА України в Чернігівській області.

Детальнішу інформацію про захід можна знайти за посиланням: http://court.gov.ua/tu25/news/20181/