Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося перше засідання Експертної ради пілотного проекту «Впровадження навчальної програми з питань судового адміністрування»

19 жовтня 2012, 11:10

18 жовтня 2012 року у приміщенні Державної судової адміністрації України відбулося перше засідання Експертної ради пілотного проекту «Впровадження навчальної програми з питань судового адміністрування».

До складу Експертної ради увійшли: заступник Голови Державної судової адміністрації України Володимир Півторак - голова Експертної ради, начальник управління організаційного забезпечення діяльності ДСА України Олександр Сімановський, проректор з підготовки кадрів для судових органів НШСУ  Оксана Кучинська, начальник відділу міжнародних зв’язків Національної школи суддів України Тетяна Пустовойтова, заступник керівника Проекту (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Наталія Петрова, радник з громадянського суспільства, менеджер з грантів та контрактів Проекту (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» - Лариса Сініцина та представник Харківського Національного університету ім. Каразіна Ірина Солдатенко – секретар Експертної ради.

Також у зустрічі взяли участь: Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк, т.в.о. ректора Національної школи суддів України Наталія Шукліна, керівник Проекту Агентства США із міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Девід Вон, представники сектору міжнародного співробітництва та взаємодії зі ЗМІ ДСА України.

На засіданні обговорено низку питань, пов’язаних із подальшою реалізацією пілотного проекту. Зокрема, члени Експертної ради узгодили кінцеві строки успішної реалізації кожного з етапів програми та ключові позиції щодо вимог до кандидатів на участь у пілотному проекті.

Голова Експертної ради Володимир Півторак відзначив, що результативна співпраця усіх членів Експертної ради та оперативне вирішення основних питань реалізації пілотного проекту дозволять оголосити про початок процедури добору кандидатів на участь у навчанні вже з листопада цього року.

 

Як повідомлялось раніше, на зустрічі 10 жовтня 2012 року розглянуто остаточні організаційні засади проведення навчання судових адміністраторів та працівників Державної судової адміністрації України, а також підписано відповідну тристоронню угоду, яка передбачає створення Експертної ради, що складається із представників Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України та Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя».