Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України провів нараду з начальниками ТУ ДСА України у режимі відеоконференції

18 жовтня 2012, 17:29

18 жовтня 2012 року відбулася нарада керівництва ДСА України з начальниками ТУ ДСА України у режимі відеоконференції.

Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк представив начальникам територіальних управлінь ДСА України свого нового заступника Віталія Положишника, зазначивши, що його попередній досвід, знання та вміння допоможуть належним чином виконувати поставлені завдання.

Також Руслан Кирилюк привітав начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Володимира Куценка, котрому 8 жовтня 2012 року Президентом України Віктором Януковичем присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України». За дорученням Адміністрації Президента України Голова Державної судової адміністрації України вручив Володимиру Куценку відповідну відзнаку та побажав подальших успіхів на професійній ниві.

На нараді начальниками територіальних управлінь ДСА України було озвучено низку питань, що потребують невідкладного розгляду. Зокрема, є необхідність у  обговоренні стану готовності судів до зими, питання раціонального та повного використання бюджетних коштів тощо. Вказані питання вже включено до обговорення на нараді наступного тижня.