Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України та Державна судова адміністрація України співчувають у зв'язку зі смертю судді

20 серпня 2015, 18:04

 20 серпня 2015 року пішла із життя Лариса Степанівна Спірідонова - суддя апеляційного суду Кіровоградської області у відставці.

На 64 році перестало битися серце високопрофесійної судді, чесної та відповідальної людини.

Лариса Степанівна народилася 1 січня 1951 року в Нижньо-Амурській області Хабаровського краю. У 1979 році закінчила Харківський юридичний інститут імені Ф.Е. Дзержинського. Після закінчення вузу працювала на посадах помічника прокурора Компаніївського та Бобринецького районів прокуратури Кіровоградської області. З 1993 року суддя Бобринецького районного суду Кіровоградської області. У 2003 році обрана безстроково на посаду судді апеляційного суду Кіровоградської області.

На своєму професійному шляху Лариса Степанівна більше 16 років віддано і чесно служила Феміді, завжди залишаючись неупередженою та принциповою. Усі, хто знав Ларису Степанівну, поважали її за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, справедливість, мудрість і оптимізм.

Державна судова адміністрація України та Рада суддів України, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області та апеляційний суд Кіровоградської області висловлюють щире співчуття рідним, близьким та колегам Лариси Степанівни Спірідонової.

Вічна пам'ять…