Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Харкові обговорено шляхи впровадження пілотного навчально-просвітницького проекту «Судове адміністрування»

21 серпня 2012, 14:43

21 серпня 2012 року у м. Харкові  відбулася чергова зустріч з питань розробки та реалізації сертифікованих курсів для судових адміністраторів, зокрема, засідання експертної ради з реалізації та розробки пілотного навчально-просвітницького проекту «Судове адміністрування».

Учасники зустрічі обговорили склад експертної ради з розробки та реалізації програми сертифікації з судового адміністрування, визначили напрямки співпраці з Мічиганським та Денверським університетами, узгодили  процес оцінки кандидатів у слухачі програми та означили  першочергові заходи для починання навчання за програмою сертифікації судових адміністраторів.

У заході взяли участь представники Харківського окружного адміністративного суду, апеляційного суду Харківської області, Державної судової адміністрації України та її територіального управління у Харківській області, Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», Харківського національного університету ім. В.Н.Казаріна, Харківської академії неперервної освіти, інституту прикладних гуманітарних досліджень, Української асоціації розвитку судового адміністрування, Проекту USAID «Україна: справедливе  правосуддя».

Серед іншого учасники зустрічі обговорили питання організації презентації пілотного навчально-просвітницького проекту «Судове адміністрування» для голів судів Харківської області.