Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ДСА України відбулася робоча нарада щодо утворення Вінницького міського суду та Новодністровського міського суду Чернівецької області

19 липня 2012, 17:28

19 липня 2012 року в Державній судовій адміністрації України відбулося засідання робочої групи на чолі з в.о. Голови Державної судової адміністрації України Володимиром Півтораком щодо утворення Вінницького міського суду та Новодністровського міського суду Чернівецької області. У засіданні також взяли участь начальники територіальних управлінь Державної судової адміністрації України в Вінницькій і Чернівецькій областях.

Під час наради було обговорено першочергові заходи, котрі мають бути проведені для утворення Вінницького міського суду та Новодністровського міського суду Чернівецької області.

В.о. Голови Державної судової адміністрації України Володимир Півторак поінформував учасників наради, що на підставі пропозиції Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ та відповідно до подання Міністра юстиції України вже встановлено кількісний склад у Вінницькому міському суді та Новодністровському міському суді Чернівецької області, а також визначено штатну чисельність працівників апаратів цих судів.

За підсумками наради напрацьовано План заходів щодо утворення Вінницького міського суду та Новодністровського міського суду Чернівецької області, котрий затверджено наказом Державної судової адміністрації України від 19липня 2012 року №86.