Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник ДСА України взяв участь у фокус-груповій дискусії «Стратегічне планування розвитку судової системи України»

13 липня 2012, 16:31

13 липня 2012 року в м. Івано-Франківськ відбулася чергова фокус-групова дискусія з представниками судової гілки влади, у якій взяв участь начальник управління організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України Олександр Сімановський.

Також у роботі фокус-групи взяли участь представники апеляційних судів Івано-Франківської та Дніпропетровської областей, Івано-Франківського міського суду, районних судів Івано-Франківської області, територіального управління  ДСА України в Івано-Франківській області.

Зібрання відбулося з метою обговорення проекту стратегічного плану розвитку судової гілки влади України, що розроблений Робочою групою з питань інновацій ДСА України, зокрема, розгляд принципів та основних сфер діяльності, закладених у проект цього плану, і  можливостей та потенційних перешкод, які можуть виникати в процесі його реалізації.

Фокус-групові дискусії організовані Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  «Україна: справедливе правосуддя» разом з Державною судовою адміністрацією України. Подібні заходи мають відбутися в 10 містах України. Наразі вже проведена 18 травня 2012 року регіональна фокус-групова дискусія з суддями та працівниками апарату суду  в Одесі, 30 травня 2012 року - у Львові.