Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ проводить дистанційний курс для суддів “Психологічні особливості спілкування з учасниками судового процесу, які мають досвід психотравмуючого впливу”

13 травня 2024, 09:07

21 травня – 5 червня 2024 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс для суддів “Психологічні особливості спілкування з учасниками судового процесу, які мають досвід психотравмуючого впливу”.

Курс складається з 4-х модулів.

Перший Модуль містить якісну і доступну інформацію про природу травми, про її вплив на людину, про особливості перебігу різноманітних реакцій та проявів людини, яка зазнала психотравмуючого впливу.

У другому Модулі приділено особливу увагу проблемам взаємодії з людьми, які зазнали психотравматизації, та надано практичні рекомендації щодо налагодження комунікації з ними.

У третьому Модулі висвітлені питання застосування норм кримінального процесуального права, які спрямовані на забезпечення безпеки свідка та потерпілого.  

У четвертому Модулі наведено кейси з судової практики ЄСПЛ, стороною по справі в яких є особи, що зазнали психотравмуючого впливу.

Після успішного проходження курсу учасники отримають Електронний Сертифікат Національної школи суддів України.

Реєстрація на курс тут.

Національна школа суддів України