Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати четвертого офіційного засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади у службі дисциплінарних інспекторів

09 травня 2024, 09:25

8 травня 2024 року на засіданні комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника служби дисциплінарних інспекторів та його заступника, дисциплінарного інспектора були розглянуті всі скарги, що надійшли на адресу комісії після публікації переліку кандидатів допущених до участі в конкурсі.

За результатами обговорень були прийняті наступні рішення:

 щодо 16 скарг на рішення комісії:

задоволено і кандидатів допущено до участі в конкурсі;
11 не задоволено і рішення комісії щодо цих кандидатів залишиться без змін.

5 кандидатів, які внаслідок технічної помилки не були допущені до участі у конкурсі на окремі посади, були додатково допущені до участі у конкурсі на відповідні посади.

До графіку проведення тестувань внесенні технічні зміни.

«Ми уважно розглянули кожну скаргу, яка надійшла до конкурсної комісії. У більшості випадків рішення комісії залишилось без змін. Проте, у окремих випадках, апліканти надали грунтовні аргументи, які переконали членів комісії у необхідності змінити попереднє рішення. Наприклад, один кандидат пояснив, що не надав додаток до диплому, оскільки втратив його під час окупації міста Херсон» - повідомила заступниця голови комісії Ольга Попікова.

Оновлені списки допущених до участі у конкурсі та графіки тестування будуть оприлюднені на веб-сайті ВРП за посиланням: https://hcj.gov.ua/rubric/dokumenty

Вища рада правосуддя