Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурсна комісія 5 квітня прийме рішення щодо оголошення конкурсу на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

04 квітня 2024, 18:35

5 квітня 2024 року о 19:30 відбудеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (Конкурсна комісія). Під час засідання буде прийнято рішення щодо оголошення  конкурсу на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Офіційне засідання буде транслюватись в онлайн-режимі на офіційному сайті Вищої ради правосуддя та офіційних каналах Конкурсної комісії –  Facebook та YouTube – українською та англійською мовами.

Оголошення про початок конкурсу на зайняття вакантної посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, буде оприлюднений на офіційному сайті Вищої ради правосуддя.

За результатами публічного конкурсу Конкурсна комісія визначить кандидатів, які мають стаж роботи в галузі права не менше 15 років та відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності. Вища рада правосуддя призначить члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з-поміж кандидатів, рекомендованих Конкурсною комісією. 

Вища рада правосуддя